Συναγερμοί σπιτιών και καταστημάτων

Τα συνεχώς αυξανόμενα κρούσματα διαρρήξεων οικιών και επαγγελματικών χώρων, καθιστούν απαραίτητη την εγκατάσταση ενός σύγχρονου συστήματος ασφαλείας ή αλλιώς συναγερμού, ικανού να προστατεύει το χώρο, αλλά και τους ανθρώπους που κατοικούν σ’ αυτόν.

Αγοράζοντας και εγκαθιστώντας ένα σύγχρονο συναγερμό σπιτιού, ουσιαστικά «κερδίζουμε» χρόνο καθυστέρησης του επίδοξου διαρρήκτη, ώστε να επέμβει η αστυνομία. Όσο πιο πολύπλοκο και σύγχρονο είναι ένα σύστημα συναγερμού, τόσο περισσότερο χρόνο απαιτεί η ενδεχόμενη εξουδετέρωσή του. Ο συναγερμός όμως λειτουργεί και αποτρεπτικά αφού οι διαρήκτες ή ληστές αναζητούν εύκολα θύματα. Ο συναγερμός λοιπόν είναι η καλύτερη επένδυση που μπορούμε να κάνουμε για την ασφάλεια μας.

Καλωδιακοί και ασύρματοι συναγερμοί

Υπάρχουν συναγερμοί καλωδιακοί που χρησιμοποιούν καλώδια, ασύρματοι χωρίς καλώδια καθώς και υβριδικοί που είναι μια μίξη αυτών των δύο καθώς χρησιμοποιούν καλώδια και ασύρματους αισθητήρες ή αλλιώς «παγίδες».

Με πολυετή εμπειρία και συνεχή κατάρτιση, σας προτείνουμε λύσεις, τοποθετούμε και ρυθίζουμε τον συναγερμό του σπιτιού ή της επιχείρησης σας ώστε να είστε ασφαλής.

Για οποιαδήποτε απορία ή ερώτηση ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ