Κεραίες Τηλεόρασης

Επίγειες κεραίες τηλεόρασης

Επίγεια κεραία τηλεόρασης είναι η κεραία με την οποία περνούμε το σήμα από την γη και εμφανισιακά είναι η πιο γνωστή (τύπου καγκελωτή). Η επίγεια μπορεί να γίνει ατομική ή και κεντρική η αλλιώς ομαδική , σε αυτήν την περίπτωση περνούμε σήμα από μια κεραία και μπορούμε να εξυπηρετήσουμε από 2 έως πολλά διαμερίσματα η δωμάτια.

Δορυφορικές κεραίες τηλεόρασης

Η δορυφορική κεραία (ή πιο συχνά το ονομαζόμενο πιάτο) χρησιμοποιήται για να μπορούμε να παίρνουμε σήμα από τον δορυφόρο και σηνυθίζεται κατά βάση για ξένα κανάλια η συνδρομητικά π.χ. ΟΤΕ τν η Νονα. Όπως και στις επίγειες κεραίες στο κάτοπτρο η πιάτο μπορούμε να έχουμε ατομική και ομαδική – κεντρική εγκατάσταση. Σε ένα κάτοπτρο μπορούμε να κάνουμε εγκατάσταση ενός ή και πολλών δορυφόρων ανάλογα πάντα με το μέγεθος του κατόπτρου. Ακόμα υπάρχουν και κινητά κάτοπτρα που μπορούν να καλύψουν ένα μεγάλο εύρος δορυφόρων.

Σε κάθε περίπτωση όποια και αν είναι η επιλογή σας εμείς αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση, την επιδιόρθωση αλλά και πλήρη ρύθμιση της κεραίας σας ώστε να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας κανάλια.

κεραίες

δορυφορικη κεραια

Για οποιαδήποτε απορία ή ερώτηση ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ