ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ:
6947 689556
συναγερμός

Αξίζει να βάλω συναγερμό στο σπίτι ή την επιχείρηση μου; Αυτή η ερώτηση γίνεται ολοένα και πιο επίκαιρη στις μέρες μας καθώς συνεχώς ακούμε για διαρήξεις και κλοπές. Ας προσπαθήσουμε να ρίξουμε λίγο φώς στην υπόθεση 

Τι κάνει ένας συναγερμός σπιτιού;

Ο συναγερμός που τοποθετούμε σε ένα σπίτι ή σε μια επιχείρηση είναι κατα κύριο λόγο αποτρεπτικός παράγοντας και όχι κατασταλτικός, σκοπεύει δηλαδή στο να αποτρέψει τον επίδοξο ληστή απο το να εισέλθει στον χώρο μας. Αυτό το καταφέρνουμε με φωτοκύτταρα, αισθητήρες κίνησης αλλά και τις λεγόμενες παγίδες σε πόρτες και παράθυρα. Όλα αυτά μπορούν να συνδέονται με καλώδιο ή ασύρματα ώστε να μην φαίνονται καλώδια.

Και αν ο κλέφτης μπεί;

Αν όλα τα παραπάνω δεν βοηθήσουν και ο ληστής καταφέρει να μπεί μέσα στον χώρο τότε υπάρχουν πολλές επιλογές. Είτε χτυπάει καποια σειρήνα ή ο συναγερμός ειδοποιεί εμάς, την αστυνομία ή κάποια εταιρεία security αν αυτό θέλουμε μπορούν βέβαια να γίνουν όλα τα παραπάνω ταυτόχρονα αν είναι επιθυμητό.

Πολλοί κλέφτες προσπαθούν να επιλέξουν έυκολους στόχους, δηλαδή σπίτια ή καταστήματα χωρίς συναγερμό οπότε και ένας καλός συναγερμός αποτρέπει σε πολλές περιπτώσεις τους ληστές ώστε να αποφύγουμε τα δυσάρεστα.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2016 Ηλεκτρολόγος Θεσσαλονίκη - Στουλιάς stoulias.gr
Powered by ORIONET