ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ:
6947 689556
συστηματα ασφαλειας

Δεδομένου ότι το ποσοστό των εγκλημάτων έχει αυξηθεί, είναι πλέον σημαντικό να ασφαλίσετε το σπίτι σας και την επιχείρησή σας με το καλύτερο δυνατό εξοπλισμό. Στην περίπτωση αυτή, τα συστήματα ασφαλείας αποτελούν μία πολύ καλή επιλογή και παρέχουν αξιόπιστη προστασία.

Παρακάτω θα δούμε γιατί ένα σύστημα ασφαλείας όπως οι συναγερμοί σπιτιών ή οι κάμερες ασφαλείας, είναι απαραίτητο και παράλληλα αποδοτικό.

1) Προστατεύει τα πολύτιμα αντικείμενά σας

Οι περισσότεροι γνωρίζουμε κάποιον ο οποίος έχει χάσει ηλεκτρονικά, κοσμήματα ή άλλα αντικείμενα μεγάλης και συναισθηματικής αξίας. Στην περίπτωση που κάποιος επιχειρήσει να παραβιάσει την ιδιοκτησία κάποιου που έχει εγκαταστήσει κάμερες ασφαλείας σε συνδυασμό με ένα σύστημα συναγερμού, τότε αυτό θα ενεργοποιηθεί και θα αποτρέψει την κακόβουλη ενέργεια, ενημερώνοντας παράλληλα και τις αρχές.

2) Αποτρέπει τις διαρρήξεις
Έρευνες έχουν δείξει ότι όταν τα σπίτια που φέρουν σύστημα συναγερμού, οι απόπειρες για κάποια διάρρηξη μειώνονται δραματικά, σε σχέση με τα σπίτια που είναι απροστάτευτα.

3) Απομακρυσμένος έλεγχος του σπιτιού σας
Η τεχνολογία έχει εξελιχθεί με ένα τέτοιο τρόπο που δε θα μπορούσε να μην έχει επηρεάσει θετικά και τα συστήματα ασφαλείας. Πλέον, όσοι θέλουν να έχουν ένα σύστημα συναγερμού ή κάμερες ασφαλείας στο σπίτι, μπορούν να επιλέξουν ένα προηγμένο τεχνολογικά πακέτο, το οποίο μέσα στα πολλά χαρακτηριστικά του, θα έχει και τη λειτουργία απομακρυσμένης παρακολούθησης, απλά και γρήγορα μέσα από το smartphone. Με άλλα λόγια, κρατώντας απλά το κινητό μας, μπορούμε ανά πάσα ώρα και στιγμή να βλέπουμε τι γίνεται στο σπίτι μας και παράλληλα να ειδοποιούμαστε για την οποιαδήποτε δραστηριότητα.
4) Ειδοποιεί στην περίπτωση πυρκαγιάς ή διαρροής επικίνδυνου αερίου
Τα σύγχρονα συστήματα συναγερμού, μπορούν να συνδυαστούν με τους λεγόμενους ανιχνευτές αερίων και με τους ανιχνευτές καπνού, οι οποίοι θα ανιχνεύσουν αμέσως τα επικίνδυνα αέρια και θα σας ειδοποιήσουν ώστε να αποτρέψετε μία καταστροφική εξέλιξη.

5) Παρέχει ασφάλεια για τα παιδιά
Ξεκάθαρα, είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά και σημαντικά χαρακτηριστικά που μπορεί να προσφέρει ένα σύστημα ασφαλείας. Δεδομένου ότι ο σύγχρονος τρόπος ζωής προβλέπει να δουλεύουμε σε πολλές των περιπτώσεων αρκετές ώρες κάθε μέρα, ο χρόνος που αφιερώνουμε στα παιδιά μας δεν είναι αρκετός. Ωστόσο, ένα σύστημα με κάμερες ασφαλείας μπορεί να γίνει το δεξί μας χέρι αφού μας παρέχει τη δυνατότητα της συνεχούς παρακολούθησης του σπιτιού μας όσο δεν είμαστε σε αυτό. Αυτό σημαίνει πως αν τα παιδιά μας είναι μόνα στο σπίτι, μπορούμε να τα επιβλέπουμε μέχρι να βρεθούμε κοντά τους.

6) Δίνει τη δυνατότητα απομακρυσμένης πρόσβασης στο σπίτι
Αν και στη χώρα μας η συγκεκριμένη τακτική δεν είναι τόσο διαδεδομένη, δε σημαίνει πως δεν είναι χρήσιμη. Τα σύγχρονα συστήματα συναγερμού μπορούν να συνεργαστούν αποτελεσματικά με έξυπνες κλειδαριές και άλλες έξυπνες συσκευές, προσφέροντας τη δυνατότητα να ξεκλειδώνουμε τις πόρτες του σπιτιού μας απομακρυσμένα μέσα από την αντίστοιχη εφαρμογή από το κινητό μας.

Στην εταιρία μας θα βρείτε συστήματα για συναγερμό σπιτιού, καταστημάτων, συστήματα ασφαλείας και συστήματα με κάμερες ασφαλείας που καλύπτουν τις ανάγκες σας. Το εξιδεικευμένο προσωπικό, μέσα από μία ευρεία γκάμα επιλογών και προϊόντων, θα σας προτείνει το σύστημα αυτό που θα θωρακίσει το σπίτι και την επιχείρηση σας με το καλύτερο δυνατό τρόπο αποτρέποντας οποιαδήποτε κακόβουλη ενέργεια.

© 2016 Ηλεκτρολόγος Θεσσαλονίκη - Στουλιάς stoulias.gr
Powered by ORIONET