ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ:
6947 689556
νέο κατάστημα στουλιάς

Η εταιρεία Στουλιάς ξεκίνησε τις δραστηριότητες της στον χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων το 1980. Έχοντας άριστη τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία ως διπλωματούχοι ηλεκτρολόγοι εγκαταστάσεων και βιομηχανικών κτιρίων μπορούμε να εγγυηθούμε ένα σίγουρο αποτέλεσμα. Αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως ηλεκτρολογικές εργασίες από τις πιο μικρές έως τις πιο μεγάλες και πολύπλοκες.

Το νέο μας κατάστημα

Ακολουθώντας τις ανάγκες και την εξέλιξη του κλάδου ειδικευόμαστε σε συστήματα ασφαλείας όπως

Πρόσφατα, ανοίξαμε το νέο μας υποκατάστημα, στην Στυλιανου Γονατά 1 , ένα νέο μεγάλο κατάστημα, πλήρες εξοπλισμένο με μεγαλύτερη γκάμα ηλεκτρολογικών και ηλεκτρονικών προϊόντων.

Μεγάλη ποικιλία σε αναλώσιμα προϊόντα, συσκευές ήχου, λάμπες και φωτιστικά, οικιακές συσκευές , τηλέφωνα , ειδή συσκευών για μαλλιά κ.α. Σε οικονομικές και φοιτητικές τιμές.

Στο νέο μας υποκατάστημα διαθέτουμε πλήρες Εργαστήριο επιδιόρθωσης βλαβών για άμεση και γρήγορη επισκευή συσκευών. Καθώς και τεχνική εξυπηρέτησή για μετα την πώληση.

Δοκιμάστε τα προϊόντα μας

Λόγω του αυξημένου ρυθμού ενδιαφέροντος στα συστήματα ασφαλείας , στο νέο μας χώρο έχετε την δυνατότητα να δοκιμάσετε και να τεστάρετε από κοντά μέσω του showroom που διαθέτουμε τις κάμερες , τους συναγερμούς , τις κλειδαριές με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για την ασφάλεια του χώρου σας.

καταστημα συναγερμοι

Σας περιμένουμε στο νέο μας κατάστημα για να καλύψουμε την οποιαδήποτε ανάγκη σας προφέροντας τεχνικές και τεχνολογικές λύσεις σε συμφέρουσες τιμές.

© 2016 Ηλεκτρολόγος Θεσσαλονίκη - Στουλιάς stoulias.gr
Powered by ORIONET